LED Trailer

Met onze LED trailers kan u inspelen op bepaalde periodes of evenementen om bezoekers of passanten te informeren over bedrijfsinformatie, vacatures, etc. Een extra voordeel is de mobiliteit waardoor onze trailers geschikt zijn voor communicatie op verschillende locaties.


Interactieve infostand

Touch screen technologie voegt niet alleen een unieke beleving toe aan de digital signage beleving, het biedt vooral een mogelijkheid aan de gebruiker om te personaliseren, zelf input / feedback te geven of om niet gestandardiseerd advies te vragen.

Touch screens bieden door hun interactiviteit een unieke mogelijkheid om gerichter met uw klant of bezoeker te communiceren. Denk bijvoorbeeld aan de toegevoegde waarde van een digitale kiosk in uw bedrijf om hen te informeren of zich te laten registreren. Bovendien bereikt u mensen die liever niet meteen aangesproken worden door een verkoper of medewerker.


LCD scherm

Informeer bezoekers of medewerkers op een digitale manier. Pas de boodschap aan à-la-minute, denk bv aan het verwelkomen van bezoekers bij naam, de wachttijd verzachten door bedrijfsinfo of het nieuws, weer te projecteren. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Receptie

Informeer bezoekers of medewerkers op een digitale manier. Pas de boodschap aan à-la-minute, denk bv aan het verwelkomen van bezoekers bij naam, de wachttijd verzachten door bedrijfsinfo of het nieuws, weer te projecteren. De mogelijkheden zijn eindeloos.


LCD scherm achter glas

Met onze LED trailers kan u inspelen op bepaalde periodes of evenementen om bezoekers of passanten te informeren over bedrijfsinformatie, vacatures, etc.


Videototem

Door het plaatsen van digitale totems kan u bezoekers informeren, de weg wijzen, beschikbaarheden van vergaderruimtes communiceren, verjaardagen aankondigen, menu in de cafetaria aankondigen, etc.


Workplace

  • Verhoog uw verkoop en brand awareness
  • Informeer uw personeel op een interactieve manier
  • Stel uw bedrijf voor aan bezoekers
  • Digitale bewegwijzering
  • Videoconferencing

Contacteer ons voor gratis advies

Informeer uw bezoekers, personeel op de werkplaats of collega’s over allerlei zaken in uw bedrijf, verwelkom bezoekers of entertain hen met info over uw bedrijf, maak de tijd in de wachtruimte aangenamer met live nieuws, geef aan welke vergaderruimte vrij is of train nieuwe medewerkers via digital signage. Van de laatste verkoopscijfers tot de menu in de kantine. Ook in bedrijven zijn de mogelijkheden eindeloos.

Bezoekende klanten of business partners kan u persoonlijk verwelkomen, informeren of entertainen in de wachtruimte. Of u overlegt gewoon via video conference applicaties vanop afstand.

Als intern communicatiekanaal in de vorm van narrowcasting kan u digital signage inzetten om vacatures te tonen of uw personeel te motiveren door live behaalde targets te projecteren in een werkruimte.

Voorbeelden

  • Deel uw vacatures via een scherm aan de inkom of aan uw gevel
  • Informeer bezoekers over het programma van de dag
  • Toon in noodsituaties de snelste weg naar buiten
  • Toon operators veiligheidstips of laat hen de handleiding van een bepaalde machine oproepen aan hun werkstation.

Hoe kunnen we u helpen?

terug naar top