Promoties

LED trailer

LED Trailer

6m² mobiele LEDtrailer / display (P10)

Deze mobiele LED-trailer van maar liefst 6m² heeft het grote voordeel dat hij in principe op eender welke plaats geparkeerd kan worden voor een directe visuele impact voor de omgeving. Met zijn handig uitschuifbare poten is de LED-trailer makkelijk te verankeren tegen weer en wind.

Tevens is het LED-scherm bijzonder duurzaam en verbruikt het weinig energie, dat is natuurlijk goed nieuws voor het milieu én voor uw budget. Profiteer nu snel van onze ongeziene promoties op verschillende van onze LED installaties.

Key Features
Pixelpitch 10 mm
Afmetingen 6,14m² : 3200mm x 1920mm
Pixels 320 x 192
Totale resolutie 61.440 pixels
Aansturing Mediaplayer
hydraulische pomp 220v


TE KOOP

21.500 €*

* prijs excl. BTW

Vespa Ape met 2 LED schermen

Vespa Ape met 2 x 1,5m² (P5,95)

Met deze visueel aantrekkelijke Vespa Ape met maar liefst 2 (!) LED schermen van elk 1,5 m² per zijde geeft u uw reclamecampagne meteen een boost. Dankzij onze promoties kan u deze LED installatie bemachtigen voor een fractie van de normale kostprijs.

Key Features
Pixelpitch 5,95 mm
Afmetingen 2 x 1,5m²
Pixels
Totale resolutie
Aansturing Mediaplayer                  


TE KOOP

10.000 €*

* prijs excl. BTW

starterspakket

Starterspakket

32″ LG Full HD scherm met wand- of vloerbevestiging

Digital signage is een snel groeiende en zichzelf constant evoluerende toepassing waarvan de verbluffende resultaten al in vele studies bewezen werden. Bovendien zijn klanten zijn steeds meer op zoek naar een unieke shopping-beleving. Digital signage brengt de nodige dynamiek en biedt een uniek medium voor uw up-selling en cross-selling communicatie. Met dit Basic pakket kunt u meteen aan de slag in uw winkel of bedrijf.

80% van de aankoopbeslissingen wordt op de winkelvloer genomen. Een klant op het juiste moment en op de juiste locatie prikkelen met nieuwe producten, aanbiedingen of acties op de locatie van verkoop is dus een enorm efficiënte manier om uw sales direct te verhogen. Daarnaast bestaan er specifiek voor de retail ontwikkelde toepassingen zoals interactieve informatieve touchscreens, slimme spiegels voor pashokjes of productaanbod aan de hand van stockbeheer.

Key Features
32 inch
1920 x 1080p
Ideaal voor digital signage
Direct USB play
Plug en play door ingebouwde softwareMet wandbevestiging

750 €

Met vloerstandaard

1.250 €

Hoe kunnen we u helpen?

terug naar top