Kassa

Of u nu een commerciële boodschap heeft, wachttijden wil veraangenamen of producten in de kijker wil zetten. Narrowcasting is een betaalbaar medium dat bovendien als niet-storend wordt ervaren en mits doordacht gebruik een kostenbesparende functie kan hebben.


Interactieve infostand

Touch screen technologie voegt niet alleen een unieke beleving toe aan de digital signage beleving, het biedt vooral een mogelijkheid aan de gebruiker om te personaliseren, zelf input / feedback te geven of om niet gestandardiseerd advies te vragen.

Touch screens bieden door hun interactiviteit een unieke mogelijkheid om gerichter met uw klant of bezoeker te communiceren. Denk bijvoorbeeld aan de toegevoegde waarde van een digitale kiosk in een drukke winkel of ziekenhuis. Bovendien bereikt u mensen die liever niet meteen aangesproken worden door een verkoper of medewerker.


Interactieve kinderhoek

Via een interactieve kinderhoek denken we niet alleen aan de kinderen maar ook aan de ouders. Via monitoren in een kindvriendelijk meubel bieden we de kinderen diverse vormen van entertainment aan zoals spelletjes en filmpjes waardoor de ouders in alle rust kunnen shoppen.


Slimme spiegel

Spiegels met ingebouwde videoschermen zijn de toekomst van de fashion en kledingsector. Momenteel bestaan er bijvoorbeeld al toepassingen waarbij uw klant ‘live’ virtueel kledij kan passen of out of stock producten kan bestellen.


LED scherm

Digitale video displays hebben vanwege hun grootte een directe impact. U beschikt hiermee u over een xl medium om een groot publiek op straat aan te spreken met aantrekkelijke videos of visuals. Uw doelgroep zal letterlijk niet meer naast úw actie, promotie of boodschap kunnen kijken!

Onze displays werden ontwikkeld om 24/7 aan te functioneren. Net zoals voor onze andere producten geldt dat we enkel werken met merken die de nodige kwaliteit garanderen.


Etalagescherm

Een etalage is en blijft het uithangbord van iedere retailer. Waarom zou u deze niet 24/7 benutten door de implementatie van een digitaal scherm om uw productgamma te tonen? Toon aantrekkelijke productfilmpjes en promoties en geef uw winkel meer aantrekkingskracht in het straatbeeld.


Point of sale

  • Verhoog uw verkoop en brand awareness
  • Informeer uw klanten op een interactieve manier
  • Toon persoonlijke kortingscodes
  • Creëer interactiviteit met touchscreens
  • Geef meer informatie over uw producten
  • Show uw nieuwe collectie via een scherm in de etalage

Contacteer ons voor gratis advies

In uw verkooppunt (point of sale) kan u zo ver gaan als u zelf wil. Of het nu over een kleine investering gaat zoals een simpele monitor in uw zaak of etalage of een volledig interactief touch screen, de impact op uw verkoop en de beleving van de klant zal een zeer positieve evolutie doorgaan.

80% van de aankoopbeslissingen wordt op de winkelvloer genomen. Een klant op het juiste moment en op de juiste locatie prikkelen met nieuwe producten, aanbiedingen of acties op de locatie van verkoop is dus een enorm efficiënte manier om uw sales direct te verhogen. Daarnaast bestaan er specifiek voor de retail ontwikkelde toepassingen zoals interactieve informatieve touchscreens, slimme spiegels voor pashokjes of productaanbod aan de hand van stockbeheer.

Ontdek hier enkele point of sale toepassingen, of laat u door een van onze consultants adviseren over de mogelijkheden.

 

Hoe kunnen we u helpen?

terug naar top