Het zat er al even aan te komen, en nu is het zover. Pixon is het gloednieuwe Digital signage concept van Quintens Reclamegroep. Ons kwaliteitsvolle aanbod gecombineerd met een al even indrukwekkende inhouse productiecapaciteit en de nodige knowhow leidde begin 2017 tot de geboorte van Pixon.

We treden op als dienstverlener in de wereld van digital signage oplossingen. Daarbij bieden we u diverse digitale oplossingen aan met quasi onbeperkte mogelijkheden om uw publiek te bereiken. Onze ervaren consultants adviseren u over de beste schermen om te gebruiken steeds rekening houdend met uw budget en noden. Onze klanten bestaan zowel uit lokale handelaars, verenigingen en overheden, tot internationale topmerken.

Door zelf uitvoerig het aanbod te verkennen en diverse merken en producten getest te hebben kunnen we u een vakkundig advies meegeven en u begeleiden in uw keuze en eventuele eerste stappen helpen zetten in de wondere wereld van digital signage. Door onze goede samenwerking met topmerken zoals LG kunnen we u ook een scherpe prijs aanbieden.

Pixon is kortweg uw allround partner in digital signage, van concept tot realisatie.

Hoe kunnen we u helpen?

terug naar top